Over Tree-Nation

Tree-Nation is het herbebossingsplatform dat op één plek het grootste aantal boomplantprojecten over de hele wereld samenbrengt. De organisatie biedt mensen de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 300 verschillende boomsoorten die geplant kunnen worden in 70 verschillende herbebossingsprojecten verspreid over 4 verschillende continenten. Bij elk project worden de soorten zorgvuldig geselecteerd op basis van de specifieke voordelen die ze opleveren voor het milieu en voor de lokale bevolking. Elke boom die op het Tree-Nation-platform wordt geplant, krijgt een eigen unieke URL toegewezen, wat betekent dat de soort, de locatie, de informatie over het plantageproject en de CO2-compensatiewaarden gedurende de hele levensduur van de boom kunnen worden gevolgd.

Bekijk de website van Tree-Nation en lees ook hoe u zelf een boom cadeau kan geven aan uw geliefde, vriend, zakenpartner of wie dan ook!

“Wij willen er samen met jullie voor zorgen dat er per verkocht product een boom wordt geplant. Zodoende werken we samen toe naar een compleet bos puur omdat jullie producten bij ons kopen.”

Sebastiaan – Owner BWEL

Hoe werkt het precies?

Bij elk gekocht product zult u een mail ontvangen van Tree-Nation waarin wij u een boom cadeau hebben gegeven. In deze mail dient u op de verwijzingen te klikken om de boom te planten. Uiteindelijk planten dus niet wij, maar jij! de boom. Wij hopen dan ook dat u hier aan mee zult werken. De reden dat wij voor deze aanpak hebben gekozen is omdat we ook onze klanten willen betrekken bij onze missie om zowel de beste kwaliteit fitness producten te leveren, alsook een zo min  mogelijke uitstoot voor het milieu te veroorzaken. Samen met u kunnen wij deze missie waarmaken!